Make your own free website on Tripod.com

Mana aci! Kerajaan menutup sumber maklumat Kerajaan Negeri yang di pilih oleh rakyat. Kerajaan meolak pilihan rakyat ye! OK kalu gitu. tengok nanti 2004, aku pada tahun 1999 tak kuat sokong parti-parti politik nih, tapi sokong la yang baik. Tapi kalau macam ni, sekat ini sekat itu, aku risau suatu hari nanti semua rakyat tak boleh buat apa-apa, hanya turut saja macam lembu. Katanya kerajaan tak pondan, apa takut pada pembangkang yang kecil itu, OK kalau gentlement luluskan lesen TV dan Radio untuk pembangkang la dan tutuplah permit ceramah, biar adil la sikit woi!!!Kata suruh rakyat adil dan amanah, bersih serta cekap. Mana ini cakap tidak serupa bikin da. Dunia rata-rata kata,"FAIR PLAY PLEASE". Tak malu ke kerajaan bertindak pengecut begini, macamana nak lawan diperingkat International kalau dalam negeri sudah takut nak lawan secara adil. SORRY la kami pelajar yang sudah mendaftarkan diri sebagai pengundi akan menentukan yang ADIL akan berjaya. ALLAHUAKBAR!!!

 

Pindaaan Perlembagaan Negeri Kelantan.

name: Ana
email: dextra@yahoo.com

Comments

Apakah akan dijalankan juga Perlembagaan yang telah dipinda walaupun tidak dengan persetujuan Tuanku? Kalau demikian apakah status Perlembagaan tersebut adakah ianya sah disisi undang-undang?

 

Pilihanraya kecil LIKAS

name: nik
email: nikko2@GEM.org

Comments

Mengapa Parti Alternatif mengalami undi merosot di Likas. Adakah penerangan yang dimainkan oleh parti Alternatif tidak berkesan atau faktor apa? Sesiapa yang tahu dan pandai dalam bab ini, hendaklah tolong sedarkan pihak Parti Alternatif sekiranya ada cita-cita untuk memerintah Malaysia di tahun 2004. Harap kita akan bekerja kuat dan adakan post mortem yang berkesan.

 

Re: Pilihanraya kecil LIKAS

name: Ambo
email:

Comments

 


Bravenet.com

www.kelantan.net is managed by: kelantaniklan, tekno associate and public affilliate and world wide web associates